Nuffnang Ads

Friday, November 25, 2011

CELCOM BROADBAND, FASTEST BROADBAND EVER!!!

Hi semua....

okay baiklah... ini yang aku dapat pada pagi ini... CELCOM LINE DA OK.... KOT!!!!... aku tak tau sama ada line Celcom sememangnya okay or whatever... but the thing is I am now using the Celcom Broadband... because before I was using PZ's P1... thank you.. hihu~~

dan yesterday, aku ada terbaca fasal IKLAN celcom... tau apa yang ditulis?..


"CELCOM BROADBAND, FASTEST BROADBAND EVER"..

catchy tak? korang rasa tagline ni BULEH PAKAI KE?.. hati aku kuat mengatakan MEMANG TAK BOLEH PAKAI LANGSUNG!!!.. LANGSUNG!!! ok LANGSUNG!!!.. macam apa je connectionnya.. buat aku marah je.. DAN lagi... atas jambatan SULTAN MAHMUD di Kuala Terengganu, penuh la iklan or papan iklan kecik2 tu..kan... SINI WILAYAH CELCOM la... SHARE di SINI LA.. dan lain-lain lagi... dan guess what? itu iklan apa?... iklan CELCOM!!! IKLAN CELCOM yang tulis SINI WILAYAH CELCOM!!!... aku pun WTF!!! WTF!!! WTF!!!. memang sakit hati!!! sakit hati sangat-sangat tau!!!..benci nak mampus!!! *tapi aku masih berharap yang Celcom akan memperbaiki SEGALA perkhidmatannya.. masih berharap... 

tapi tolong la baiki dalam masa terdekat ini.. sebab apa?... AKU NAK BUAT KERJA... dan begitu jugak orang lain.. orang lain pun nak buat kerja jugak!!! tau tak CELCOM!!!!! please lar.. jangan nanti orang lain berubah kepada pembekal service internet yang lain baru tu la terhegeh-hegeh nak baiki segalanya.... tolong ok.. please ar...



Assalamualaikum WBT.


p/s: nak makan nanas pulak...kena kupas dulu kejap..!!hahah

No comments:

Post a Comment