Nuffnang Ads

Thursday, November 24, 2011

ENTRY BALAS DENDAM BERJEMAAH!

Hi semua...


ini adalah entry balas dendam untuk beberapa hari aku tak update Blog... 

okay la... memandang aku da mention ini adalah entry balas dendam... cuma.. aku tak mention dari segi apa aku nak balas dendam kan? adakah aku akan membunuh? adakah aku akan memenggal kepala seseorang..? adakah aku kan memakan orang? adakah aku akan menembak orang? adakah aku akan menjadi wonderwoman? kan? macam tu la contoh-contih yang aku berikan ... takde la.. buat apa aku nak jadi semua tu.. tu bukan nak balas dendam... tu nak masuk jail... 

aku ni sekarang tengah menggunakan P1 kawan aku... hahahaha.....biar lantak......haha... *hati gembira sebab aku boleh update...hahahaha..suka2!!!...


okay2.. sekarang ni aku nak mandi kejap..nanti aku balas dendam balik ok?.. aku akan update setiap kali aku berada depan laptop!!!..hahaha..tengok la.lagipun aku nak buat kerja.. nak cari literature review..hahahaha.... 



Assalamualaikum WBT.



p/s: letih semalam tak habis lagi dek non...hahhaha

No comments:

Post a Comment