Nuffnang Ads

Tuesday, November 22, 2011

ENTRY MARAH BERSIRI (SIRI DUA)

Hi semua....

apa khabar??? aku semalam da kol da Celcom Customer Services (sekali lagi) untuk mendapatkan kepastian yang benar-benar pasti.. dan aku kol... dorang jawab la.. discussion tu selama 15 minit ok.. tak pernah aku cakap selama itu... memang benar2 masalah ni... lepas tu.. diorang check semua... acc aku memang takde masalah dengan pembayaran ke apa ke... lepas tu.. ada instructions yang diberikan kepada aku untuk dilakukan supaya aku boleh main internet ke hapa ke... lantak...

tapi yang penting..pagi ni aku boleh pulak main internet tanpa ada gangguan yang melampau... baiklah... aku nak tengok sampai bila benda ni tahan... lau tak tahan jugak.. aku akan complaint lagi... dan lagi... dan lagi.. dan lagi... *btw.. aku complaint tu untuk kebaikkan dorang jugak... hihu~~~

Malaysia menang semalam keatas Indonesia... tapi 2 orang peminat bola Indoenesia meninggal dunia.... bahayanya minat bola eh... minat bola boleh mati... so.. jangan minat bola... *bangang tak?

okay la... ini aku nak kena pergi kelas dulu.. 



Assalamualaikum WBT.
p/s: ni kiranya entry Marah Bersiri gak la kan?

3 comments:

  1. suka main bola??.apakah?..hahahaha..takde a...

    ReplyDelete
  2. suka main bola??.apakah?..hahahaha..takde a...

    ReplyDelete