Nuffnang Ads

Sunday, November 20, 2011

HARI-HARI YANG MENDUGA IMAN!

Hi semua....

apa khabar? sesungguhnya memang la beberapa hari ni... hari-hari yang memang menduga akal aku... adoiyai!!!..

mari aku state beberapa masalah yang belaku kepada aku ni.. okay?

1. Hostel aku takde air (sejak semalam) marah? memang pun...

2. Celcom Broadband sucks. Boleh connect tapi tak ley nak browse internet!!! sakit hati... bertambah kebencian aku terhadapnya.

Mungkin ini adalah masalah yang sering berlaku di UNISZA ni... memang la... benci? memang lah benci tapi ini lah tempat aku belajar. Benci-benci pun kena tolak tepi.. sebab aku tinggal 1 tahun je lagi, lepas ni.... fuhhh~~ habis la aku belajar. Hahahah... lepas tu kerja....  lepas tu mula la nak belajar balik sebab rindu dengan kehidupan pelajar... lepas tu nak kerja. dan macam-macam.. manusia memang tak puas dengan apa yang ada kan?

manusia memang macam tu.. tapi itu lah manusia.. tidak pernah puas dengan apa yang ada. Memang.

biar lah kan.. malas aku nak fikir. banyak lagi benda lain yang patut aku fikirkan dengan bersungguh-sungguh. hadoi... memang banyak yang bermain dalam kepala hotak aku ni.. memang banyak.. cuma tak tau je macamne aku nak luahkan. 

Assalamualaikum WBT.



p/s: kejap lagi nak main badminton...

No comments:

Post a Comment