Nuffnang Ads

Monday, November 28, 2011

HARIMAU MUDA MALUKAN NEGARA??? KOSMO...

Hi semua....

ini update dari lab ni sebenarnya..hahahah..seronok? memang la seronok kelas ni.. lagipun kelas research ni memang antara kelas yang aku suka sangat...hahaha.. 

okay lah.. hari ni aku bangun awal sebab kelas pukul 10 am kan? kenalah bangun awal... hahahaha....

bangun2 hari ni...lepas tu roomate aku kata aku mengigau.... boleh?... as usual..mengigau memang kita tak sedar kan?.. hahaha.. aku dikhabarkan bahawa aku mengigau semalam...aku cakap benda yang tidak difahami oleh kawan aku... jadi aku pun tak amik port sangat sebab mengigaukan....manalah aku tau apa yang aku sebutkan...adoiyai...hahahha...

hari ni..kelas agak pack la...haahah...pening pun ada sebab pack sangat...ni pun masih dalam kelas....hihu....

Okay la.. aku nak fokus ni..hahaha..

Assalamualaikum WBT

p/s: tengok KOSMO.... tepi headline... bertajuk Harimau Muda malukan negara... sedih tengok tajuk....adoiyai...tak patriotik langsung!!!

2 comments:

  1. tak de semangat malaysia boleh langsung kan.sekurang2 nya bagi la sokongan skit.
    nik rasa tak memalukan pun setakat tak dapat pi olimpik tu.

    ReplyDelete
  2. tau takpe..buleh pulak rendahkan semangat harimau malaya...adoiyai..

    ReplyDelete