Nuffnang Ads

Monday, November 21, 2011

MEMANG SAKIT HATI WEEEHHHH!!!!

Hi semua...


Hari ini adalah hari yang paling "gumbira". Ya Allah... sungguh GUMBIRA. WTF!!!

memang WTF!!!!

 Sekarang ini dalam kelas Statistics... memang gila babi hebat!!!! da nak last2 ni ada pulak kerja project paper... memang hebat.. aku rasa macam nak burst je.. tapi melihatkan kawan-kawan aku yang lain.. macam okay je.. so... okay je la... malas aku..layan je.. nasib baik ini adalah group work.

dia bagi kerja pulak... *tetibe je emo kan.. padahal memang ada je..tapi nak mampus je... mencik pun ada..tapi LANTAKKK!!!!~~~

okay ala... nak marah pun tak guna..banyak benda lain yang nak marah... takde air.. broadband macam hape je... kerja banyak..lepas ni memang takde benda da lah.. buat keja je.. mengadap laptop.. memang kena mengadap la.. memang kena mengadap!!! tapi tu la... benda lain pun kena buat jugak.... hadap la aku semester ni...



Assalamualaikum WBT.



p/s: Its getting heavy!!!

2 comments: