Nuffnang Ads

Thursday, November 24, 2011

PENGALAMAN AKU SEHARIAN!!.. AKU MENANG TOURNAMENT BENMINTON!!!

Hi semua...

gatal je jari aku ni nak menaip..bila tak update rasa diri ini bukan blogger sejati.. rasa macam main2.. bukan blogger la senang cerita....

selepas aku consult dengan celcom centre dekat Kuala TErengganu ni.. tau apa diorang cakap? Maaf dik.. sekarang ni 3G untuk celcom memang tak boleh connect. 

aku pun.? WHAT????? WHAT????... apakah semua ini dugaan sebelum aku final exam?.. aku nak buat kerja kemain banyak lagi.. boleh pulak benda alah tu rosak!!!.. apakah??..  maksudnya selama ni... bukan aku sorang je la.. hihu~~~.. aku pun ask jugak kawan-kawan aku yang lain... dorang pun cakap benda yang sama.. thank god!!...hihu~~~... lepas ni nak tukar lak kot.. mana la tau... dapat line ok lagi..

ini pun guna P1 kawan aku... PZ... thank PZ for the P1... appreciate it alot..

okay.2.. sebenarnya banyak benda nak tulih.. cuma.. masa banyak tapi.. connection tak boleh.. memang sakit hati.. ibarat nak terbersin tapi tak boleh... kan?.. bayangkanlah bagaimana perasaan itu.. fuh!!.. memang sakit hati... sial betul!.. celcom pun satu.. takde plak bagitau sal masalah ni.. lepas tu... bil aku pun jalan je kan.? macam bangang je!.. buat aku sakit hati je... benci aku!

btw.. aku nak ucapkan terima kasih kepada kawan-kawan BEN 7 diatas kerjasama anda di Sukan badminton semalam.. memang best.. terbest lar... lepas ni ada masa kita buat sukan lain pulak eh?


Assalamualaikum WBT.


p/s: aku dan Wan Nor menang semalam. Thanks Wan Nor.

No comments:

Post a Comment