Nuffnang Ads

Tuesday, November 1, 2011

RASA NAK NANGIS JER!!!

Hi semua...


lama gak aku tak post something yang offend orang lain....hahaha...*maaf ini untuk diri aku sendiri...

okay!!!... aku nak cerita ni sikit.. tentang kelas...hal kelas la ni....tapi..suka hati aku....hahaha... okay...aku ni ada satu kelas ni.. aku,mila,izzah rushadi n aisyah abdullah telah menjadi satu group..dan kami sangat berasa MARAH dan PENING!!!... sebab? 

 PROPOSAL KAMI DIREJECT!!!!!!!!!

marah?..memang...sedih? memang!!! segala perasaan negative ada dalam diri aku ni!!!..memang...rakan lain aku tak tau...tapi yang penting..sebelum buat kerja ni!!! aku nak update dan luahkan segalanya di dalam blog aku yang terchinta ni!!!... *boleh jadi gila da aku ni!!....pening!!...sedih!!!! sedih!!!! sedih!!!!

sebelum buat kerja...nak nangis dulu!!!..nangis puas-puas lepas tu baru buat kerja!!!..hambik!!! tak pernah tengok laki menangis?.. mai sini!!! datang kat aku ni....waaaaaaaaaaaaa~~~~~~~!!!!!!!!

hensem tak aku?...hihu~~


da!!! aku nak buat kerja pulak!!!



As-Salam.



p/s: amik mood nak menangis!!

3 comments:

  1. turut simpati..apa pun cuba lagi..mana tau terus dapat A++++ :)

    ReplyDelete
  2. WC: ye la kak..memang kan..lau tak dapat A+++++++ tak tau la..hahaha.letih da ni..nak mengamuk je rasanya...!!!

    ReplyDelete