Nuffnang Ads

Wednesday, November 30, 2011

SELAMAT TINGGAL CELCOM BROADBAND! SELAMAT DATANG MAXIS BROADBAND!

Hi semua...

ini akan jadi milik aku!!!..hahaha..

hari ni.. aku mendapat satu ilham... tapi ilham itu adalah.. aku akan menggunakan MAXIS Broadband dan akan meninggalkan CELCOM Broadband.. maaf.. aku memang terpaksa..lau tak.. segala kerja aku akan tertangguh.. aku tak mampu nak tunggu lama untuk loading page sahaja.. maaf!!!  da la mahal bayar.. aku ingatkan lau mahal bayar.. dapatlah servis yang SUNGGUH meyakinkan..namun!!! meleset..sejahk akhir-akhir ni.. pelbagai benda yang berlaku.. buat aku pening kepala.. memang sakit kepala pun sekarang ni.. kawan aku cakap aku banyak memikir... maybe kot.. memang banyak memikir pun.. macam2 pikir.. adoiyai..

okay.. itu keputusan aku.... memang muktamad da la tuh.. sepupu aku pun pakai Maxis Broadband.. hihu~~~ Scha namanya.. tah la....aku rasa baiklah aku bertukar.. berhijrah jugak la tu kan?.. daripada aku bertangguh kerja macamni sebab broadband tak berfungsi biarlah aku bayar  untuk benda yang memang aku sepatutnya dapat.. okay?...
kawan aku ada post fasal diri hari ni... korang baca eh.. ni linknya... klik sini.

aku pun sebenarnya rasa macam tak bermaya je.. letih..lesu.. kurang air kot.. tapi memang takde mood.. lagi pun.. aku ni sebenarnya rakan cakap kawan aku tu.. Belle.. ibarat lau tak bercakap BANYAK sehari..memang tak sah lah hidup hari tu.. tapi hari ni.. adoiyai.. memang la.. memang ada something je yang menahan aku untuk bercakap lebih.. apa?.. tak aku tahu.. mungkin DIA tahu...


okay la.. aku pening ni.. nak baring2 kejap kot.. hihu~~


Assalamualaikum WBT.


p/s: memang pening. seyes!

2 comments:

  1. syabas, servis celcom memang teruk

    ReplyDelete
  2. tau takpe LULU..nak nanges da guna celcom broadband..adoiyai..pening2..

    ReplyDelete