Nuffnang Ads

Monday, December 19, 2011

BARU BALIK DARI KAMPUNG!!! LETIH??

*Ehem2!!!... test suara.. 1..2..3...

Okay tak?


Hi semua...

Apa khabar? ni baru jumpa blog.. semalam dan hari semalamnya aku mintak maaf sangat2 sebab tak update entry sebab aku memang la tak sempat... hihu~~~

okay la.. banyak jugak benda yang aku nak update... tapi maybe esok kot.. sebab sekarang ni aku tengah buat kerja... Presentation EA dan RM sok... EA = Error Analysis dan RM = Research Methodology. Dua2 ni subject yang best sebenarnya. Hihu~~ *aku suka...

Aku bangga betul dengan kawan aku sorang ni. Nama dia? korang mesti kenal punya... namanya BELLE... dia ada blog. Dia baru je tulis blog.. tapi followers dia da ramai.. *Mak bangga noks!! tetibe kan...adoiyai...hahahaha... lau korang nak baca blog dia... korang klik je kat nama dia tu... okay? ringkas dan padat.. korang pun follow la dia sekali.. dia suka gak update..macam blogger2 lain.

Aku drove tadi... dari Kampung Jenud to Kuala Terengganu, Over 500 KM and more than 6 hours... Gosh!!! It supposed to be tiring day ... but aku masih boleh berjaga... *hebat? aku pun pening.. tah apa lah jadi esok hari... adioiyai...



Assalamualaikum WBT.


p/s: aku nak buat SLIDES!!!

2 comments:

  1. wahhhh!!!promote mak...mak terharu...ni baru betol kan??jangan lupa buat slide..baru tito..buat slide utk RM dulu sebab kita kan nak present esok..kelasssssssssssssssss....
    BTW:?????????? Welcome back to Terengganu..My life is empty without you..hahahahaha

    ReplyDelete
  2. hihu~~~....thanks btw.. empty..?...hahahahha...

    ReplyDelete