Nuffnang Ads

Wednesday, December 14, 2011

DESPERATE SANGAT KE OIII!!??

Hi semua...


muka desperate ke?..hahaaha takde la...

apa khabar? hari semalam dilalui dengan penuh rencah hidup.... hebat!!.. BEN 7 memang adalah pengalaman yang paling hebat dalam hidup aku *yet.. tak ley cakap gak kan..ne tau kot2 sem depan lagi hebat...hahahaha...mampus!

okay... aku ni nak cerita sikit. Tetiba terpanggil nak bercakap sal benda ni. Okay, as you all know, to be honest... I do have feeling towards women. Tapi bukan masa aku lagi untuk memikirkan semua itu. Aku baru je 23 tahun... masih muda dan perlukan pelbagai pengalaman untuk aku menjalani hidup aku ni. Pengalaman dikutip sewaktu aku hidup ni la...Tapi aku rasa... memang betul2 rasa... bukan masa aku lagi untuk berkasih-kasihan ni... mungkin ada yang cakap, 

"Time duduk Universiti ni la nak cari aweks2 yang sesuai dengan diri"

"Time ni la nak cari kekasih"

"Time ni la nak test market"

"Time ni la nak cari calon buat isteri"

Mungkin itu jawapan yang selalu diberikan... *ikut pengalaman aku laa...  itu adalah jawapan-jawapan yang diberikan... aku tidak la tak nak ada komitmen..sebab benda tu memang kita akan laluinya jugak kan? to be honest... Aku tak mampu lagi nak memikul komitmen itu. *Aku applaud kawan-kawan yang da kahwin, yang da ada kekasih hati... aku memang tak mampu nak berkomitmen lagi...

Aku memikir benda ni sebenarnya masih mencari *desperate? takdelah.. saje je nak luahkan perasaan. PErasaan ni pelik tau... lau kita nak rasa lega.. kita kena luahkan.. itu saja.. tak kisah la medium mana pun.. janji kita lega..

Lagipun, nanti aku nak balik ke kampung sebab nak hadiri pertunangan sepupu aku. Memang da plan dari awal sem lagi, Memang da plan. Maaf.  memang aku nak pergi sebab da janji.. apa hukum mungkir janji? kita semua tau kan? so, tak payah aku nak explain lebih2 kat sini. 


Assalamualaikum WBT.


p/s: memang betul pun, memang aku berkeinginan untuk berkasih. Hihu~~

4 comments:

  1. U will have someone when the right time comes. Kdg kala bgs klu lmbt sbb nnti nk tggu kwin lama. Lg ssh nk jga hbungn. Nk share pglmn sdri (sbb sgn nk tls kt blog sdri). I knew him since i was 18. Wlpun sbnrnya ad feeling tp bnda tu msing2 xtjuk sgt. Until 2010 bru proceed to the next lvel. Lama kn. Wlpun 1-2bln skli cntact tp ak umur 21 msa 2010 blh blku cmni. Hkmhnya, ak lbh mtang, dan lbh sng jga hbgn ak dgn dia sbb jmpa pun bru skali stkt ni. Klau bnda ni blku msa ak umur 18 thun, mngkin ak xdpt nk hrgai dia dan mngkin ak ssh nk jga dri aku dari dating, dan mngkin fmily ak pun blum bsdia msa tu. Dan bnda ni start 2010. Jd xde lh lma sgt ak nk tggu nk move to next step;
    btunang. InsyaAllah. So, just follow the flow. U just know when u have found the right one. And i myslf hope i found the right one. Amien

    ReplyDelete
  2. bagus la...aku doakan segala kebahagiann mu nadihrah.. tapi satu je nak pesan...lau segan nak komen ada nama...jadi...len kali letak lah anonymous ok?..jangan letak nama...hahahah

    ReplyDelete
  3. hahaha xpe. kt cni org jrg klik. hahhaaha

    ReplyDelete
  4. ye la tuh...hahahha..page views aku makin meningkat tau...jaga2...ghahahah...

    ReplyDelete