Nuffnang Ads

Thursday, December 22, 2011

DUIT KERTAS BARU!!!

Hi semua...

cantek tak duit baru? bila nak kuar untuk public ek?..hihu~~

haaaa... hari dan malam ini adalah untuk berhempas pulas untuk segala presentation esok!! Presentation apa? Statistics la... da la esok jugak hari untuk test... *btw.. we have to attend 6 hours class for tomorrow. 3 hours in the morning adn 3 hours more in the afternoon. Anda mampooo???... kami? BEN 7 MAMPPPOOOOSSS!!!! memang.. adoyai.... *exaggeration element was used here. *melampau lak tuh...

erm.. ni sekarang ni tengah buat literature review.. hahahah... memang nak mampoooss kan? sok present.. malam ni nak buat literature review.. nampak sangat laaahhhnya kan..hahahaha.... ni pun masih main blog... apakah masalahnya kan? adoi...*eh!!! wajib ke update.. hahahaha...

Da ada duit baru da... urm.. jadi duit lama akan hapus ke? macamne? nak pakai duit baru!!! tapi macam sayang pulak... mesti buat guna plastik kan? mak aku tak suka duit guna plastik.. licin, susah nak pegang..mak aku cakap la.. dulu duiit RM20 tu..warna coklat.. sekarang warna kuning... hihu~~

erm... pepe pun.. nanti aku update lagi... segalanya..



Assalamualaikum WBT.


p/s: ada plan da untuk cuti Study Week???

No comments:

Post a Comment