Nuffnang Ads

Wednesday, December 14, 2011

ESOK BALIK KAMPUNG!!! YEAY!!

Hi semua....

seperti yang aku uar-uarkan (cikgu aku dulu tak tau apa maksud uar-uarkan.. sedih!!!)  aku nak balik kampung aku esok! hahahaha... sonok sangat rasanya... Iya lah.. dapat balik kampung... walaupun beberapa bulan lepas aku baru je balik kampung.... tapi memang lately aku jadi macam homesick lak.... tak tau kenapa... biar lantak!!!..hahaha...

tadi.. sebelum aku balik, aku pergi basuh kereta dulu.. memang best tempat basuh kereta tu... memang SEYES bersih.. lau korang orang Kuala Terengganu atau duduk area Gong Badak... korang mesti tau Pasaraya Hock Kee Seng kan? sebelah Hock Kee Seng tu ada Pok Wan Kopitiam kan? ...sebelah dia la.. sebelahnya ada kedai basuh kereta...*bukan kereta je la..semua2 buleh basuh....hahaha... memang serious BEST!!! bersih giler.. compared dengan kedai yang sebelah nasi kukus gong badak tu.. memang tak bersih langsung... tak payah pergi...sebab aku da pergi *legal ke aku cakap ni?  hihu~~ 

manja tak kucing tu? macam i la..hahahah


okay la.... tadi baru je mak dan ayah aku call. Okay la.. mereka pesan supaya aku berhati-hati apabila dijalanan.. ye la...takut pepe akan berlaku kepada anak bongsu yang sangat disayangi ni.... ye ar.. tak habis belajar lagi ni.. biar la aku buat paper dulu..hihu~~~

erm.. apa lagi eh? nanti la aku update lagi.. malam ni nak buat kerja Translation dulu.... memang penting tu..memang wajib buat.. ok??



Assalamualaikum WBT.
p/s: rasa macam nak makan Maggi!! perisa ayam!

No comments:

Post a Comment