Nuffnang Ads

Friday, December 2, 2011

HANDSOME DAN CANTIK TAK MEREKA? BERSYUKURLAH!!!

Hi everyone... maksudnya apa khabar semua...hahaha...

aku ni hari tu janji nak buat wishlist for final year/semesters ni kan... haa... aku tak la terburu-buru sebab aku nak pikir apa yang aku telah buat dan apa yang aku NAK buat... 

okay la... apa yang aku nak cakap ye sekarang ni... urm... baiklah...ada dah tajuk..hahha.. 

okay...cerita dia macam ni..aku bagi beberapa gambar ni....aku akan ulas di penghujung paragraph ok?

nak jadi seperti dia la... badan taff tpi tadi baru je lepas makan meggi DUA BUNGKUS!!!hahaha

Jessica Stam.. cantikkan dia?..ihu~~

Mr. Jail.(prison break la) ok...

Mrs Pitt... UN punya orang kuat... kuarga pun campur2... tapi memang dia ni cantik..tapi dulu kot..sekarang ni kurus sangat..takut aku..

daniel haney kot namanya..tah..tapi yg aku tau dia mix USA n KOREA... tinggi nak mampus *walaupun tak penah jumpa..haahha

cantik kan?...hihu~~

Mr hyung joong...yang minat korea ni suka la..hahaha...

aku minat jugak dia ni.. Lily Cole... suka je..pelik but cantik...

kalau korang tengok gambar semua ni kan? apa yang korang akan pikir kan? kalau aku la..aku akan pikir.. "cantek dan handsome kan mereka. mesti mereka ramai peminat kan"...itu ayat yang akan selalunya keluar dari mulut kita kan?.. betul ke mereka ramai peminat? kan?..kawan aku cakap, walaupun mereka handsome ke cantik ke.. tak semestinya mereka ramai peminat..mungkin mereka juga seperti kita... urm...aku pun berfikir balik... betul juga apa yang di cakapkan tuh..memang ada betulnya.. 

aku bukan la cakap kat orang lain...aku cakap kat diri aku sendiri..kadang-kadang kan, kita ni lupa yang kita ada kan...apa yang ada pada kita tu memang da mencukupi...tapi tu la...kadang-kadang tengok orang badan tegap semua.. nak jadi macan orang tu la.. tapi lau macam aku ni kan..asyik makan je.memang la... adoiyai *tetiba pening..hahah lepas tu.. lau yang perempuan pulak....tengok model tu kurus kering... nak jugak badan macam tu...adoiyai... boleh..tapi tolongla jangan makan ubat kurus ke..apa ke..sebabkan banyak da cases yang mati sebab kurus...fuh~~ takut!!!...mintak simpang !!!.


okay la...da panjang da ni..


Assalamualaikum WBT.


p/s: tak nak makan da malam ni!!! hahahah

4 comments:

  1. hye, just a piece of thought, some of them are not naturally beautiful, there were fake and phony.. huhu..
    (it just a thought)

    ReplyDelete
  2. well wan...that is ur thought.. hahah.. but hey... it is nice to have different people in this world aite/

    ReplyDelete