Nuffnang Ads

Thursday, December 1, 2011

INTERNATIONAL FUND FOR ANIMAL WELFARE!!! KESIANKAN HAIWAN!!!

Hi semua...

wah...aku merasa sangat bertuah sekarang,,. sebab apa? aku menjadi ahli untuk satu organisation ni.. animal organisation. It called by the name International Fund for Animal Welfare. lau tak salam acronymnya IFAW....ha.. macam tu la.. korang try la click link tu... kot2 korang berminat nak jadi ahli ke... apa salahnya kan? at least kita membantu haiwan-haiwan yang dalam kesusahan kan? bukan senang tau nak mempertahankan dunia ni daripada anasir2 jahat lagi memusnahkan. Contoh, ni iklan untuk contoh tu la..korang tengok n nilai lah sendiri...

hurts? yezza!!

kena batang idung? jangan buang sampah dan kutiplah sampah kalau jumpa...


cantik tak? cantik kan? namun korang kena la paham message yang cuba disampaikan tu.. jangan tengok gambar je.. cuba fikir dalam lagi...jangan fikir yang surface je.. okay?.. kadang-kadang kita kena fikir dalam sedikit untuk dapatkan gist yang ingin dicari tu okay?



Assalamualaikum WBT.


p/s: buat kerja critical thinking ni!!..haahah

No comments:

Post a Comment