Nuffnang Ads

Thursday, December 8, 2011

"JOM TAMBAH FOLLOWER"

HI semua...

tadi baru je tertengok satu segment dari cik LULU CALDINA yang bermotifkan untuk menambah followers... bagus ni kan? so..aku pun amik la peluang itu...

setiap segment ada syaratnya.. okay... ini adalah syaratnya.


sapa nak tau lebih..sila lah click ni...

  1. Ambik header kat atas, letak dalam entri beserta linkkan ke entri ini, dengan tajuk "JOM TAMBAH FOLLOWER"
  2. Dalam entri tu, nak tulis apa pun boleh, paling penting, ceritalah kenapa korang join segmen ni, kan
  3. Dah siap, hantar link entri tu kat ruangan komen dalam entri ni
  4. Tarikh tutup ahad ni 11 (11.12.11) menjelang tengah malam..

1. Siap!

2. Kenapa join segment ni? nak tau sebab apa? sebab aku memang da lama tak join apa2... memang lama sungguh.. adoiyai... macam tak reti da nak tulis sebab lama tak join. Hihu~~ pepe pun.. SELAMAT BERKENALAN SEMUA!!!!

3. Da siap!

4. hihu~~~ lambat lagi rupanya... sempat lagi buat 2-3 entry sal benda ni...hahahaha


Assalamualaikum WBT.


p/s: perut lapar pulak!! tadi pergi bilik sebelah..makan cornflakes.



8 comments:

  1. follow kamu..
    salam perkenalan..:D
    jemput2 lh dtg ke blog dya
    http://yayabunga.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. thanks miss bunga...nanti i folow you balik ok?

    ReplyDelete
  3. salam singgah dari segment yang sama. jum follow2:) btw, such a nice blog tau :)

    http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. datang dari blog akak lulu dalam segmen yang sama..
    ---->> http://ovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html
    jom ke blog syieda...



    salam kenalan
    Syieda™

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    ReplyDelete