Nuffnang Ads

Friday, December 2, 2011

KUCING TERKECIL DI DUNIA?...HAHAHAHA...

Hi semua...

apa khabar? hamboih...petang-petang Jumaat ni korang nak buat apa agaknya? Ye la... kalau untuk Terengganu ni adalah hari cuti. Jadinya, korang nak pergi mana...ada perancangan tak? aku? korang ask aku nak pergi mana? urmmm... aku rasa aku nak pergi tengok tempat pasar bundle la hari ni...  kat Teluk Ketapang...hahaha.... nak ikut? jom la..jumpa kat sana ok?.. saje je aku nak cari baju untuk mak aku.. hahaha.. tak nak la beli baju baru..mahal.. aku cari yang bundle je.. sebab 2 more weeks I'm going back home sebab ada hal....hihu~~ I need to go back home. no matter what. Sorry.

okay la..sebelum balik rumah..memanglah aku kena siapkan kerja yang ada kan..walau macamane pun..memang aku kena siapkan.. hihu~~~ memang banyak kerja yang aku kena siapkan lau aku nak balik..so..dalam beberapa hari ni..i need to do my work properly... and yet... with good manner...hahaha..i need to..lau tak... tak balik aku nanti.. kan? tau takpe...kannn..

okay la.. esok aku dan kawan-kawan akan pergi ke rumah kawan kami... Belle.. ala pemilik BILA BELLE BERSUARA tu... tau kan? takpe...korang search je BILA BELLE BERSUARA...mesti ada punya la..jangan la risau...mesti ada...hihu~~ 

okay la..nak cerita ni.. tadi masa otw balik ke U aku.... adalah satu gerombolan kereta besar ni..macam hilux, triton semua ni la... kereta dorangkan besar... so..lau sebelah jalan tu memang penuh la kan.. ada yang macam tak sabar2 tu.. boleh amik jalan yang sebelah lagi..sedangkan banyak lagi depan mata dorang tuh...duk jalan atas jalan sebelahnya... apakah bangang!!! kan? korang ingat kereta korang besar... boleh la buat sesuka hati je? maaf!!! aku pun bayar roadtax ok!!!...korang ingat korang je.. mula tu kagumlah dengan kereta besar tu..lepas tu tengok dorang berperangai besar kepala macamtu..MAAF!!!...not my taste of people la.... ada pulak macam tu kan?..sengal!!!

tengok kucing ni...comel kan? geram aku tengok..dah la kecik kemetot...arrghh!!! stress aku!!!


Assalamualaikum WBT.


p/s: adoi..sakit belakang pulak!!

2 comments: