Nuffnang Ads

Tuesday, December 20, 2011

MAJLIS PERTUNANGAN COUSIN AKU!!! ZUL DAN MAS.

Hi semua...

apa khabar? masih ada masa lagikan untuk update blog. *walaupun kerja Statistic tak siap lagi.. BEN 7 je la yang tahu.. adoiyai... sengall!!!

hurm... as promised.. I went for my Cousin's engagement ceremony on last Saturday. It was a simple and elegant ceremony. It was not that small for normal engagement ceremony but then since Mas Angelina (the Bride-to-be) is the ONLY daughter in her family, well... it is not a wrong thing isn't? Never mind, it is not like they are going to engage EVERY YEAR. Hahahha.. no no no... 

BTW, sebelum aku terlupa, nama sepupu aku tu adalah, Azrul Mazrie Sabri dan pasangannya adalah Mas Angelin Mokhtar.

I want to share with you all (my followers and readers) the pictures taken by my with my camera. Hihu~~~ Here are they. Okay? enjoy.

ha...makan pulakk.. hahahah

ni pun makan jugak.. tu mak aku..

ni pelaminnya... cantitak?

kekwa putih ni sangat santik!!!

bakal kahwin tak lama lagi...

The Family.

ni papan tanda mereka...

ha.....itu sahajalah yang dapat aku letakkan...pengalaman sabtu lepas.. btw... driving dari Kampung Jenud ke Seremban adalah memakan masa 4 jam *jalan jam pulak...sengal je.... lepas tu g PD (Port Dickson)... g jalan2 je.. bawak anak2 sedara pergi mandi laut. *sangat berbeza dengan pantai yang ada di Kuala TErengganu, PD elok lagi... kat KUala Terengganu da terhakis da... takut aku tengok.

okaylah... nak pergi kelas ni...


Assalamualikum WBT.



p/s: makan banyak jadi gemuk!!...

4 comments:

  1. bukan la..adoiyai budak ni....tapi dua2 pasangan yang secocok.

    ReplyDelete
  2. untong la...............
    dpt pg....

    ReplyDelete
  3. Sexydiva@93 : nak buat cmne.. u takde.. hahaha..kitaorang enjoy je...

    ReplyDelete