Nuffnang Ads

Monday, December 5, 2011

OMBAK RINDU MENGGANAS DI PAWAGAM.. RAMAI YANG TUMPAS!!

hi semua...

banyak jam jugak aku tak update ni kan...adioyai...sibuk kemain aku ni sebenarnya... ye la..kalau korang nak tau.. yesterday, aku memenuhi beberapa undangan perkahwinan yang mana wakil rumah adalah kawan-kawan aku jugak.. Belle dan Adibah Zamri.. mereka kawan aku la....memang la kawan..lau tak...sapa lagi kan? belle lak kawan baik aku...hihu~~~ 

sepanjang hari ni...aku lalui macam2.. mula la daripada pagi tadi ok.. pagi tadi tidur...fuuh!! nyenyak beb!!!... kul 12 tghari makan!!! kul 130pm pergi bandar servis kereta.. hihu~~~ memang la..dalam  acara servis kereta aku.. aku dan belle dan pz..pergi Giant.. aku la...pergi beli buku..adoiyai.. karangan aku ni makin lama, makin teruk..tah hape2 aku tulis ni..

okay la..sehari dua hari ni.. aku duk dengar fasal OMBAK RINDU yang menjadi kegilaan macam NUR KASIH dulu...hebat sangat ke? tapi aku rasa cerita tu sedap.. sebab ada Maya Karin dan Aaron Aziz....hahaha... ye la.. last night... when i open my FB.. not other than OMBAK RINDU posts.. like so damn many...bagus la kot cerita tuh..siap ada kawan aku nangis dalam PANGGUNG!!!...siapakah kawan aku yang pergi ke MESRA MALL ITU? maka...nanti2 korang akan tau la jawapannya siapa...hihu~~~

aku ni sebenarnya banyak assignments yang perlu disudahkan.. tapi aku rasa aku akan dapat sudahkannya dengan baik. Group work pun banyak jugak..tapi yang paling sakit hati sekarang adalah STATISTICS!!! like hell.. memang hell pun..sakit hati..adoi..hari-hari sakit hati mengenangkan betapa kejam dan susahnya bermain dengan numbers dan reliability test apa kebenda tuh..tau la sikit2..tap..hello!!!..adoiyai..pening!!! 

okay la...sekarang ni da tunjuk pukul 3.00 AM okay..3.0 pagi..sok aku ada kelas pukul 10.00 AM..jadi...selamat malam!!!

help them to help our mind of our children. (knowledge)...


Assalamualaikum WBT.


p/s: pening!


No comments:

Post a Comment