Nuffnang Ads

Wednesday, December 28, 2011

SELAMAT EXAM SEMUA!!! BEN 1,3,5 DAN 7!!! GOOD LUCK!!!

Hi semua....

aku ni memang suka update pukul 2 -3 pagi ni...adoi...sengal je... macamlah ada orang nak baca kan? hahahha...sedih betul aku..kwang2...

hurm... aku ni sekarang sebenarnya dalam tempoh study week. cuti la kiranya.. dan dengan objektif cuti tu di manfaatkan dengan membaca buku serta membuat ulang kaji dan juga menyiapkan kerja yang tak siap... malangnya.. kawan-kawan aku semua.. *erm.. tak semua.. 5 orang ni.. main CS... kalau korang tak tau CS tu hapa? mari aku detailkan.. CS tu adalah permainan game yang memang Feymes.. nama penuhnya.. Counter Strike... kwang2.. 
aku dulu main jugak.. lepas tu.. bila aku main..macam okay la kan.. masuk masuk je dalam game tu *masa tu mula-mula main.. tak tau pepe.. aku masuk je kena bunuh.. masuk je kena bunuh.. adoiyai.. sengal je.. aku pun amik keputusan untuk tidak meneruskan perjuangan aku yang memang sia-sia.. hahahha.. padahal memang aku tak pandai main pun..hahahaha...sengal je.. 

baiklah.. kumpulan yang main CS ni ada beberapa orang..

nama pemainnya adalah

PZ,
NAED,
Babi-Hunter,
Ayie-Hugo,
Qalim-Astria,

dan sorang lagi...
Ralf *tak dapat hadir... atas sebab yang concrete..hahaha..aku pun tak tau sebabnya apa.. kwang3..


dorang ni semuanya classmates aku... aku? aku main apa? aku main Plants VS Zombie je..hahahaha... dan Angry Bird.. itu pun tak habis.. hahahha...


Kerja? tinggal lagi satu je... Research Methodology (RM)... hihu~~ akan aku siapkan tepat pada masa yang ditetapkan..hahaha.... *nak baca journals ni...hehehe...


Selamat menghadapi peperiksaan wahai BEN 7 dan juga BACHELOR OF ENGLISH (BEN 1, BEN 3, BEN 5)... Good Luck!!!

classmates ku dengan madam Azizah Yusoff...suka.. cari la aku kalau jumpa...hahahahha...





Assalamualaikum WBT.


p/s: hihu~~ sakit perut lak sebab minum air water cooler tadi...hehehe...

2 comments: