Nuffnang Ads

Tuesday, December 13, 2011

UNPLANNED PLAN : VISITING UNISZA

Hi semua...

Diwaktu esok ada test semua...kami sempat lagi bersuka-ria tau.. kitaorang pergi jalan-jalan keliling U dan pergi makan kat Ebby yang sejauh...erm... 1 KM kot...JALAN KAKI!!! BEST WoO!!! aku suka sangat.... sangat2 suka....sebab da lama aku tak jalan kaki... betul...sejak ada kereta ni...semua jadi malam...aku la.. nak makan...wah!!! kat luar..hahaha... nak beli air mineral kat Giant..padahal..ada je belambak kat stesen minyak dan kedai2 berhampiran... *sudah menjadi bahan untuk aku oleh kawan-kawan lain...adoiyai...

berbalik kepada cerita jalan kaki ok.. Jalan kaki ni bagus sebenarnya...dan lau jalan kaki waktu malam..udara yang dikeluarkan oleh pokok2 adalah oksigen yang bersih...orang tak guna lagi... jadi!!!... jalan la waktu malam..sebab dapat sedut oksigen yang bersih. Okay?

nak tengok sekitar "Unplanned plan: Visiting UNISZA"... saksikan picutres2 ni..huha~~~

masa pergi ni...hihu~~...

STOP FOR CAMERA!!! CHEESE!!!






Rakan Blogger UNISZA!!!..hahaha...dari BBB, BD dan NIM!!!

Person sebelah aku pun tulis blog jugak..hihu~~

Baby's Diaries dan Bila Belle Bersuara
Ridhuan dan Sapizi....


Ha...ini la gambar kami.. Seronok jugak jalan malam2 ni...nanti nak buat lagi la...hahaha.... sapa nak ikut? jalan2 je..cakap2..bukan buat apa pun...

dalam perjalanan balik, kami telah melakukan satu research, observation la... cuma kami take part dalam observation tu.... ok...tajuk dia senang je.... 

The Study of Human Behaviours: People's Reactions on Stranger when they were greeted.

RO : To identify the response from the strangers when the researchers greet them 

RQ: What are their reaction when the strangers were greeted?

Approach: Qualitative Research
Sample: 50 respondents, Randomly selected

Findings.
Kitaorang found that.... The strangers have doubt in responding to the greet greeted by the researchers. From 50 random respondents, ONLY 5 respondents greeted back the researchers by waving their hand, honking (car) and nodded their head. Which means only 10% react to the researchers greetings and 90% will not respond to the greeting from strangers. 

Conclusion.
People would not respond to the strangers greeting unless they know the people.


Assalamualaikum WBT.


p/s: seronok! segar je badan.

No comments:

Post a Comment