Nuffnang Ads

Thursday, December 1, 2011

USIA SEHARI MAXIS BROADBAND KU!!!

Hi semua...

hari ini adalah hari pertama aku BERTUKAR daripada CELCOM ke MAXIS... Alhamdulillah... connectionnya TIADA MASALAH LAH lagi la sekarang ni... tapi nak buat macamne kan.. sekurang-kurangnya nanti lau aku nak on9 kat umah aku kat Kampung Jenud nun.. senang lah sikit lagipun MAXIS Broadband banyak line kat sana (KOT)...haaha.. tapi setahu aku.. lau Celcom broadband memang takde line kat sana..susah sungguh..nak menangis je mengenang nasib ...adoiyai.. 

namun sekarang ni maybe aku mula2 pakai kot... tapi kalau benda ni berlarutan aku akan guna P1 pulak...hahaha..yang sumer2 ni aku akan pulangkan kepada Maxis Centre... dengan beg2 nya aku pulangkan..hahaha..biar lantak..pedulik aku!!!..i want the best for me..kwang2...*ayat tak buleh blah..hahaha 

okay la..ni pun take time kot nak establish connection.. but never mind.. I will keep my patient still but what if.. It does not working with me very that well.. we'll see what i am going to do.. do not test my patient ok..haha do not.. hahahha..


Assalamualaikum WBT.


p/s: tagline maxis Surf with Malaysians Fastest Internet!! *we'll see...hahahaha

4 comments:

  1. Tengok lah pergi beli ngan sape tadi kan??lau tak laju jugak,bakar je bangunan maxis tepi klcc tu..biz citer!!

    ReplyDelete
  2. E Izabelle Bijoux-Yee... kan?..memang aku bakar la..hahaha

    ReplyDelete
  3. kak WC: okay la.. sekarang ni masih menikmati servisnya yang agak ok..tetapi tengok la jugak nanti.. lau tak ok..ha.. memang tukar ke benda lain la pulak..hahaha

    ReplyDelete