Nuffnang Ads

Friday, January 6, 2012

HOIH!!! BERATUR LAAA!!!

Hi semua....

apa khabar? esok adalah hari untuk kertas yang ke-3 bagi BEN 7 final exam. Kertas Translation... hihu~~ susah? agak la.. sebab belajar dalam bahasa Melayu/English... rujukan dalam bahasa Melayu.. hihu~~ terus masuk praktikal kan? takpe la.. nak buat macamne.... 

comel je...anak2 ayam ni..


okay... tadi aku dengan Belle.. baru je balik dari Giant.. banyak la orang... *aritu aku kutuk cashier dia je. bukan giant itu sendiri.. harap maklum... Belle pergi beli barang. aku pun g jenjalan je... saje je survey2.. yum yum.. hahahaha.... okay.. tadi masa nak balik, singgah kat RotiBoy.... ada lah mak cik dua orang ni... sedih tak sedih!!! boleh je potong Q.. sabar je la.. aku pun cakap kat mak cik tu.. "U tak beratur ke?" mak cik tu jawab, "sudah.. saya sudah beratur sini da"... Padahal!! orang lain kat belakang aku punya lah ramai... perrrgghhh .. sek bek nak cepat dan tak nak cari fasal je.. lau tak.. lama da aku sound mak cik tuh.... sabar2x!!!

budak2 ni pun beratur tau!!
moral of the story... beratur la.. ikut giliran.. bukan susah pun.. yang susah... orang yang tak nak beratur tuh!!! ikut sedap hati dan kaki je.. sengal betul.. eeehhh!!! geram je aku tadi...tengok gambar kat atas tu... dulu-dulu kecik2 beratur sakan.. da besar kenapa aspek beratur dalam diri tu ilang serta merta??? adoiyai... kawan aku cakap... kena sabar dan smile... baru la luck datang.. kan?


Assalamualaikum WBT.


p/s: mak cik tu berbangsa Cina.
p/s: PATIENT AND SMILE...

2 comments: