Nuffnang Ads

Thursday, January 19, 2012

HOLIDAY IN LANGKAWI!!! WE LOVE IT!!

Hi semua...

baru dapat update.. kat Pulau Langkawi.. tak sempat nak update gambar. sibuk dengan pelbagai aktiviti yang dijalankan.. perrggghhh!!! memang best dan sangat letih!!! tapi SERONOK!!!.. mari tengok beberapa seleksi gambar yang sempat aku tangkap di Pulau Langkawi.. mari2!!!

mula-mula sampai di Jetty Point Langkawi...

Mesti amik gambar dulu!! hahaha

di Mangrove Tours.. best!!!

ni masa hari pertama kat Dataran Helang...

aku pun tak tau sapa amik yg ni!!.haha

Sunset di Datarang Helang...pergghhh!!

ni dalam Under Water World Langkawi...

Obor2... cantik wooo

Ni kat Gunung Mat Chincang... Tinggii!!! naik cable car...

ni di hanging bridge...pergghh.. seriau!!

pagi masa nak balik.. tengok laut.. tangkap gambar ni..

Memang seronok pergi langkawi... Ditemani oleh Madam Mahani dan Dua orang drivers.. memang sangat best!! Pok You dengan Pok Lang... memang best!!! Sporting habeesss wa cakap luu~~ 

Pengalaman cukup bermakna ini tidak lengkap tanpa ucapan terima kasih kepada committee yang menjayakan trip ke langkawi ni. walaupun tak ramai yang pergi. namun, keseronokan ini telah cukup untuk membuatkan segalanya menjadi salah satu daripada kenangan kita bersama *yang pergi la... hihu~~

Nanti aku cerita lagi serta aku akan bubuh gambar2 yang menarik untuk tatapan umum.. okay?

Assalamualaikum WBT



p/s: gantuk lagi neh... baru pas antar Tony.. sok aku lak nak balik Kampung Jenud.

No comments:

Post a Comment