Nuffnang Ads

Friday, January 6, 2012

MOGA NADIM CEPAT SEMBUH YE!!

Hi semua,

hari ni adalah hari anak sedara aku Khairil Nadim dibedah kerana penyakit TGA, Transposition of Great Arteries. Dan pembedahan tersebut sudah siap berjalan. Sekarang ini, his parents and also the families are waiting for his to respond kot... aku pun tak tau sangat... tapi apa yang penting, marilah kita doakan keselamatan budak ni ok? supaya besar nanti menjadi orang yang berguna untuk agama, bangsa dan negara. Amin. 


Tadi ni baru je aku text kakak aku. "da siap da operate. Doakan anak ye tam". Tam adalah panggilan aku ye, harap maklum.

Aku pun berdoa la supaya Allah selamatkan anak sedara aku yang ke-6 itu. Moga-moga impiannya untuk melihat dunia ini, tercapai. AMIN.



Assalamualaikum WBT.


p/s: nak study pulak. salah, nak pergi Giant jap!!

No comments:

Post a Comment