Nuffnang Ads

Thursday, January 5, 2012

RANDOM UPDATE!!!! PENING!

Hi semua....

Ya Allah... sehari dua hari ni... aku sibuk benar dengan paper exam yang kebanyakannya can be called as "Killer papers".. plural tu... maksudnya.. banyak la.. hahahaha... adoi... memang sakit aku semester ni.. memang la... lau lulus kira okay da.. lau tak... mampus aku!!!

Yesterday, kitaorang paper berdarah... hahaha Statisics... adoiyai... macam hape je... aku baca.. tapi aku ni lemah matematik.... dari dulu lagi ok....  dijanjikan formula dalam final... tapi? yang hado!!! budak kos lain amik statistik pun diberikan formula.. korang ingat tak dulu masa amik math... ada buku formula kan????...  apakah jadahnya!!!! putus mood nak jawab!!! macam sial je... huh!!!!!

ni lusa lak ada satu lagi paper... Translation... hehehe... ni ajaran Madam Dekan, Madam Azizah binti Endut... dia ajar best... sebenarnya.. Translation ni susah jugak tau... kalau kita takde banyak vocab... agak mampus jugak untuk memahami dan convertkan apa yang kita perlu convertkan tuh... hihu~~~ *apalah aku cakap ni? 

Okay... aku rasa lah.. dalam banyak2 sem.. sem ni la yang paling siksa sekali.... carry mark agak tinggi.. tapi masuk final? macam!!! adoiyai.... pening2.... nak muntah je dalam dewan periksa... puih!!!

 btw... anak sedara aku yang sakit tu da ada nama!!! Khairil Nadim bin Khairi... macam tu la... tak tengok lagi mukanya.. nanti bila da balik nanti.. sempat lah tengok... sakit budak kecik tu adalah Transposition of Great Arteries (TGA)..  berkaitan dengan jantung... saluran udara... sabar je la... macam2 kejadian dunia.. tapi setiap kejadian ada hikmahnya!!! ingat tu!!! Allah SWT penuh dengan kehebatan!!! Dia Maha Agung!

jantung normal.. klik lau nak besar...

jantung TGA... klik lau nak besar...



aku dan kawan-kawan nak makan lepas tu study pulak... okay?

Assalamualaikum WBT.


p/s: kalau kenang kisah lama.. memang banyak pengajarannya...

2 comments:

  1. salam singgh n follow blog yg awesome nie :)

    ReplyDelete
  2. thanks nur cahaya abadiey... nak bka blog awak..tapi lambat loading...

    ReplyDelete