Nuffnang Ads

Thursday, January 5, 2012

SELAMAT BERSEKOLAH!!!

Hi semua...

salam petang kepada pembaca-pembaca bistari semua...

aku rasa aku tak lah terlambat untuk mengucapkan Selamat Bersekolah kembali kepada students Primary dan Secondary Schools kat Malaysia ni.. terutamanya kepada Anak-anak sedara aku... Fahim, Akim, Fitri, Nadia dan Najwa.. 6 da anak sedara aku.. 1 lagi masih kecil kat IJN... menanti untuk menjalani pembedahan.. semoga semunya selamat..

okay.. beberapa hari sebelum budak-budak ni sekolah.. mak aku ada je call.. ye la... selalunya aku yang balut buku-buku mereka... tapi tidak untuk tahun ni.. hehehe.. sebab aku kat sini.. berjuang untuk mendapatkan grade yang baik.. *mintak-mintak laa....  okay... berbalik kepada buku yang akak aku nak balut tu.. aku ada 5 orang anak sedara yagn bersekolah.. maka... cuba kita kira eh.. 1 orang = at least 5 buah buku.... 5x5=25 buah buku... lau 10 buah buku seorang??? hahahaha.. mampus!!! sehari semalam balut buku sahaja.. hahahahahaha.... muntah~~~ 

tapi takpe... balut je la macamne pun.. kwang2...

eh!!! korang.. aku baru je tengok cerita "Ombak Rindu" semalam.. rating? 2/5 bintang... lakonan masing-masing memang bagus.. lepas tu syot aku suka jugak... setting pun.. best!! rumah tu memang shantek woo.. tapi ceritanya macam laju je... macam... ye la.. laju je... tah!! aku pun tak pandai sangat.. cuma.. aku bagi 2 / 5 bintang... sudah! banyak tu je aku nak bagi... jangan paksa2 lagi.. hahahahha.. kwang2.. *yang penting!! aku tak nanges... Maya karin memang pandai berlakon.. Aaron Aziz menanges memang paksa.. sekian!

baru je lepas makan...  hehehe.. kenyang neh!!! hahaahha...

comel tak? bkan aku buat

Assalamualaikum WBT


p/s: nak study lak jap lagi...*ye la tuh..hahaha
p/s: Korea Selatan kelajuan internet dorang adalah 1GBPS... gila? memang...huhuhuh kita? hahahahh

No comments:

Post a Comment