Nuffnang Ads

Saturday, February 18, 2012

LITTLE BLACK DRESS BY ISABEL SANCHEZ

Hi semua...

Selamat Tengahari... Untuk pengetahuan semua.. aku dan kawan-kawan da berada dalam semester 8... Alhamdulillah.. satu semester je lagi.. Tak sabar rasanya... kan? 

Last semester kami pun dapat Voucher yang RM200 tu... *ada sapa-sapa tukar kepada duit tak? lau tukar rugilah korang.. hihu~~  Korang nak tengok tak apa yang aku dapat dengan Voucher RM200 tu? hihu~~ aku dapat dua buku belajar (as references) and satu buku yang aku memang minat.. hihu~~ dan entry ini adalah untuk buku yang aku minat gila tu... hihu~~ nak tengok?  ni dia!!




NI la buku yang aku beli tu... RM75.00 hihu~~ aku cuma tambah sikit je dengan voucher tu.. hihu~~

Aku memang nak beli buku ni.. dan alang-alang kan.. beli je la.. lagipun reference book aku da ada dua da... so.. hihu~~


Assalamualaikum WBT


p/s: sapa nak pinjam, meh la..
p/s: aku beli kat Kinokuniya kat KLCC..

2 comments:

  1. Language Learner Strategies edited by Andrew D. Cohen and Ernesto Macaro dan Task-based Language Learning and Teaching By Rod Ellis.. both books from Oxford University Press... feel free to borrow... hehehe

    ReplyDelete