Nuffnang Ads

Sunday, February 26, 2012

ROUTINE HARIAN AKU!!! HEHEHE

Hi semua,

apa khabar? malam ini aku amat letih.. pagi tadi aku bangun pukul 7.30 pagi dan pergi ke seminar. Seminar habis pukul 1.30 pagi. Lepas tu, petang pukul 5.00 petang pergi main badminton pulak.. sampailah pukul 7.00 malam, lepas tu pergi makan malam. Malam pulak pergi tolong kawan punya kedai.. alhamdulillah.. segalanya berjalan dengan lancar.

Kami semua bertolong-tolongan. dan Alhamdulilah sekali lagi, esok takde kelas!!! cuma aku kena pergi ke library kot nak cari sumber untuk research. Hehehe.. *first time in this semester nak pergi ke library. Kan... hahaha...

Okay la.. aku nak tidur da ni.. buat masa ini, diatas adalah aku punya routin harian. Alhamdulillah..


Assalamualaikum WBT


p/s: tak pernah pulak terbayang ada bukan melayu baca blog aku. Hehehe..

No comments:

Post a Comment