Nuffnang Ads

Tuesday, March 13, 2012

BERDOA KEPADA ALLAH SWT!

Hi semua...

Ni entry pertama aku update dari kedai.... peeerrrggghhhh... memang sungguh okay... okay? hehehe

BTW, hari ni adalah turn aku jaga kedai. Belle ada kerja sikit. Takpe la..lagipun malam ni memang agak slow, takde pelanggan pun. mari aku listkan sebab musabab ketiadaan pelanggan.

Cuba melangkah untuk pergi lebih jauh!!


1. hari hujan
2. ramai budak2 U dah balik. *budak Dip ramai balik

tu je la yang aku dapat dari aku punya observation. Hehehe.. 

Tapi takpe, apa yang penting, segalanya adalah datang dari Allah SWT. Jika dia kat ada rezeki aku dan Belle malam ni, adalah.. jikalau takde. Aku kena bersyukur juga, dan berdoa supaya segalanya dipermudahkan. Amin.

"Ya Allah, ampunkanlah dosa aku. Engkau berkatilah segala perbuatan aku dan Engkau perbetulkanlah segala kesalahan aku. Ya Allah, aku meminta pada-Mu, murahkanlah rezeki aku dan Engkau bantulah aku kejalan yang benar" Amin, Ya Allah.

Assalamualaikum WBT


p/s: Masih aku berharap.

No comments:

Post a Comment