Nuffnang Ads

Tuesday, March 20, 2012

BERPUASA DI BULAN MARCH?

Hi semua...

Hari ini adalah hari pertama aku berpuasa di luar BULAN RAMADHAN. korang mampu? eh... tak nak riak la.. tak baik. berdosa. hihu~~ baiklah..

Okay, hari ini segalanya berjalan seperti biasa. Energy masih lagi di tahap yang memuaskan. Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar. 


Aku tak tau lagi la sebab sekarang ni baru je pukul 2.00 petang, tapi insyaAllah segalanya akan berjalan dengan lancar. Lagipun apa yang dibuat adalah semua kerana Allah, minta2 segalanya akan berjalan dengan lancar. 

Status sekarang : Perut berasa memulas-mulas mungkin sebab asid banyak dalam perut then aku tak bersahur pepe pun pagi tadi. Tapi takpe je kot, lagipun Alhamdulillah, masih lagi kenyang dengan apa yang aku makan selama ini. 

aku nak cakap jugak sal aku berpuasa.. hahaha... biar lantak!!

Moga2 dapatlah aku bertahan hingga sampai ke berbuka. Dan, bercakap fasal berbuka, aku tak tahu la nak berbuka apa malam ni. Maybe berbuka benda yang simple2 je kot. Macam, biasa2 je la. Aku pun tak tau nak berbuka apa, masih diawang-awangan. Hahahaha...

Eh!! kelas aku dan nak mula da ni.

Assalamualaikum WBT


p/s: (^_^)v

No comments:

Post a Comment