Nuffnang Ads

Friday, March 30, 2012

BLOGWALKING!!! MUNNAFENDY!!

Hi semua...

Apa khabar pepagi ni? mesti sihat kan?

aku baru je baca satu entry ni dari munnafendy.com memang syok habes. FAsal apa? Gurauan. MEmang best. KOrang mesti baca infact, its wajib baca!!!



Korang kena baca tau. ini Link dia. munnafendy 

Satu hari, Rasulullah SAW tengah duduk berbual dengan isterinya Aisyah dan didatangi seorang lagi isteri nabi yang datang melawat iaitu Sawda (Saudah). Aisyah menyambut baik kedatangan Sawda dan mempersilakan Sawda duduk. Rasulullah SAW pula duduk ditengah-tengah antara kedua isterinya dan mula bertanya khabar.

Aisyah menghidangkan Harira (sejenis makanan daripada gandum) dan menjemput Sawda makan tapi Sawda menolak.

"Aku tidak mahu", kata Sawda.
"Makanlah", pujuk Aisyah.

"Aku taknak!" balas Sawda.
 
 
tak habis cerita ni lagi, lau korang nak baca pengakhirannya, korang click kat link kat atas tu. dia banyak tulis. best!!!
 
 
 
Assalamualaikum WBT
 
 
 
p/s: Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment