Nuffnang Ads

Saturday, March 24, 2012

KALAU SALAH, SALAH LA...!! ADOIYAI!!

Hi semua.. 

apa khabar? tatkala orang lain ingin melabuhkan bontot dan meletakkan kepala di atas bantal yang empuk lagi best, aku baru nak update blog kan? *ada orang nak baca ke agaknya kan? takpe la.. ikut rezeki la.. ada orang nak baca, kira alhamdulillah la.. kalau takde orang nak baca, nak buat macamne... ini je time aku ada idea. Hihu~~

Baiklah, aku nak bercakap fasal "MENGAKU SALAH".  Korang pernah tak mengaku salah terhadap apa yang korang buat? Kalau pernah, alhamdulillah lah sebab bukan apa, sesetengah orang TIDAK AKAN mengaku salah yang dibuat. Bukan apa, kalau sekali dua takpe... ini through out your life tak mengaku salah, memang SUSAH la. Hahhaha... 

Adoiyai. takde la... mengaku salah ada perkara yang CUKUP sukar untuk kita buat sebab apa? pada pandangan orang lain, kita seperti menjatuhkan maruah diri sendiri, tetapi sebenarnya kita adalah menguatkan diri kita sendiri. Adoiyai..maaflah ye semua, ini entry waktu mengantuk. hihu~~

Aku minta diri dulu la. sebab mengantuk sangat. Ini pun cuba jugak untuk mengupdatekan entry.


Assalamualaikum WBT


p/s: nak tidur, sok nak bangun awal, nak kemas bilik ..daaa

2 comments: