Nuffnang Ads

Sunday, March 18, 2012

KENAPA AKU BLANK AND PENDING????

Hi semua...

apa khabar? adoiyai... sekarang ni da minggu ke berapa belajar ek? btw.. apa yang aku dapat dari pembelajaran aku untuk beberapa minggu ni? hahaha.. itu persoalan yang patut ditanyakan kepada para pelajar BEN 8, UNISZA.. seriously, I am like blank, when I was in the class but not in the other situations.. hahaha... aku sharp je dalam situasi lain, tapi lau dalam kelas..memang la.. memang sangat2 la...

sENGALLL..
Okay, baik. aku nak bagitau satu cerita boleh? Ermm.. malas la nak cerita dongeng tu pulak. Erm.. takpe la..  sebenarnya aku hilang fokus la untuk belajar. Ada banyak jugak la kerja yang tertunggak. Aku tak tau kenapa aku hilang fokus tetapi alhamdulillah, dalam beberapa hari ni, aku mempunyai balik fokus tu. Aku tak tau sungguh kenapa fokus itu hilang. Aku selalu cuba untuk mengadap laptop dan membuka Microsoft Word. 

Korang pernah tak mengalami perkara yang sedemikian? hihu~~ tu la... aku pun macamtu la.. lau korang pernah mengalaminya.. maknanya.. bukan aku sorang je la yang mengalami benda yang sama. Hihu~~ 

Ada tak jalan untuk memfokuskan diri?


Assalamualaikum WBT


p/s: nak mandi then off to kedai dengan Laptop!!! hahahah

No comments:

Post a Comment