Nuffnang Ads

Friday, March 16, 2012

MY SUPPORTER!!! NADHIRAH AHMAD SHUKRI.

Hi semua...

semalam aku ada chat dengan seorang kawan aku. Kawan dalam U aku ni la. Kawan satu kelas. Dia muda lagi, kebudak-budakan.. tapi mempunyai daya usaha yang tinggi.

Dia juga seorang anak usahawan yang berjaya. Ayahnya seorang Pensyarah di U aku ni. Tapi Faculty yang berbeza. Mari aku describe sikit budak kecik ni. Dia memang ADIK dalam kelas aku, sebab dia paling muda. Semenjak dua menjak ni, kami satu kelas macam ada sesuatu dimana segalanya kami ingin buat bersama. Ye la kot, sebab da sem akhir ni, baru sedar yang lepas ini yang jauh2 tu takkan membawa diri ke Kuala TErengganu, UNISZA untuk sesuatu yang saja-saja. Kan? jadinya, kami semua ingin the best from it. Thats all. 

Baik, sambung balik dengan budak kecik tu. Dia memamgn seorang budak yang cerdik dan dia juga seorang anak tunggal. Ada advantages and ada jugak disadvantages. It depends la. Kan? Tapi budak ni memang seorang budak yang baik. Dia tak macam budak lain, tah.. sebab maybe aku takde adik kot, dia pulak memang adik bgi budak2 dalam kelas, so, tah.. best je la. Semalam, dia tunjuk IPad dia kat aku, lepas tu dia main game dalam IPad dia.. guguhuhu.. aku tak pandai sangat benda2 pelik2 ni..hahahaha... 

Kami chat Facebook semalam. Dia tanya aku sal appearances, aku bgtau apa yang aku tahu la. Dia okay je sebenarnnya, she is NOT a fashion disaster. She has the sense of Muslimah Fashion sense which is very good to her. Her colour blend also good. She love to wear jubah which is a trend right now. But ada jugak yang pakai jubah cam kaftan tu kan, which shows the body figure, yg tu tak bagus sangat la.. lepas tu ada jugak yg buat sanggul tinggi2, itu pun tak bagus jugak.

Aku cakap la kat dia yang aku maybe suatu hari nanti nak jadi Fashion Designer. lau tak pun boleh buat baju basic pun okay da sebab being a fashion designer, memang aku minat dari dulu lagi. Memang suka sangat. But, no that aku regret amik Bachelor of English, but I think this is the added value to my future. English is important in any field nowadays, so, I am glad that I learn it first. Hihu..

Korang nak tau siapa budak kecik yang sokong aku jadi designer ni? ni dia...

Dalam kelas, amik guna BB


haaa,,,, budak ni la.. Nadhirah Ahmad Shukri.


Assalamualaikum WBT.



p/s: nak g makan.

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Mu lupe nk gtau jasa mu ajr twitteerrrrr.. Ak dh reti,..

    ReplyDelete
  3. nadhirah: sorry sebab salah eja nama ayah mu tu..tak perasan lak aku..nati aku edit balik..hihu

    ReplyDelete
  4. Kak Yuni : memang comel pun..adiik kecik sekali ni../.hahaha

    ReplyDelete
  5. Kakyuni thank you... Akmal. Ak Xperasan plak mu eja slh. Hahha

    ReplyDelete
  6. nadhirah: tu la. aku pun baru pasan..nak buat cmne..aku da betulkan da..hahaha

    ReplyDelete