Nuffnang Ads

Friday, March 30, 2012

SEGMEN SUPERBLOG 5.

Hi semua...

lama betul aku tak sertai segmen2 ni..last segmen pun aku tak ingat.

Ini ada satu segmen dari... tada!! ini banner yang perlu aku letak dalam blog untuk sertai segmen ini.


ERM.. ini je la yang perlu aku buat.. sebab cik Tihara tak bagitau pepe lagi.. mungkin dia akan message aku.*perasan..hahahah..sengalan tak?

Eh!!! btw.. cik Tihara, saya followers akak yang ke 1600... cantik tak number tu? hehehe


Assalamualaikum WBT



p/s: malu lak cakap banyak2...hehehe

2 comments: