Nuffnang Ads

Friday, March 23, 2012

SILENCE WITH STRONG VOICE.

Hi semua...

aku ada baca blog kawan aku, She wrote it in English, she has good command in English. Brava!

Tapi pepe pun, blog dia memang penuh isi, Segalanya memang berkaitan dengan kehidupan seharian. Memang la kan, hidup kalau tak enjoy memang tak sah cuma betul apa yang diperkatakan, terlampau enjoy akan membawa kepada ketidakselesaan kepada kawan-kawan yang lain. Aku dulu2 cakap, aku okay je sebab aku ni jenis yang kalau tak ingat..memang tak ingat dan kalau ingat memang ingat, Macamtu la.

Tapi apa yang ditulis dalam blognya memang sangat masuk akal. Bagus dia cakap, at least we know kan. At least we know what she feels, lagipun nanti kalau tak tahu susah lak kan. But then, as we all talk, it is all about habit, which could be changed and could not be changed OR can be changed but gradually. Eventually. But not to offense her, as I read through her writings, she did express her thoughts and POV clearly. Note that.

But, most of all, thank you for make me (us) realised of this matter. If its not for your writings, me could also drifted away kan? Thanks Nazirah.

Assalamulaikum WBT



p/s: Silent does not mean silent, Silent with voice is the best way of describing you.

2 comments: