Nuffnang Ads

Thursday, April 26, 2012

BERSIHKAH? JANGAN PLAGIAT!!

Hi semua..

Apa khabar.. pertamanya, aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Allah SWT kerana memberikan aku peluang untuk bernafas, walaupun udara berasap...*buatan manusia.. keduanya, aku nak ucapkan terima kasih kepada Allah SWT kerana memberikan aku keputusan yang membolehkan aku untuk grad. Aku dapat Band 4.. alhamdulillah, mungkin atas paper kot.. but to be honest... I am improving compared to Form 6 in year 2007. hihu~~ 

Okay la, dan aku jugak gembira sebab beberapa orang lagi kawan aku jugak dapat result yang memuaskan, amin.. kita boleh!! kepada yang tidak dapat apa yang diingini, cuba lagi okay? Allah Maha Kaya. Allah tahu apa yang Dia lakukan. Dia Maha Mengetahui.

Okay, la.. mari kita cakap fasal satu benda ni. Okay? Erm... aku nak cakap sal,, urm.. like.. urrmm... yeah.. urm.. like.. haa!!! PLAGIAT. *aku tak plagiat Maria Elena dengan stutter itu, maaf. hahaha.. takde la.. itu takpe, at least aku bagi credit kan?  Ada satu blog ni..CIPLAK Kaki Wayang punya isi blog. Mau tak mengamuk Kaki Wayang, kalau aku pun mengamuk, iya la.. susah nak cari berita, lepas tu sesuka hati ciplak.. apa lah..

Pikirlah sikit. kalau nak ciplak pun, bagi la credit, memang ada saying ni cakap, "Once on internet, its public" tapi bagi la credit, bukan susah pun, copy paste link je kan? kata blogger bertahun-tahun lamanya.. takkan tak tau rules untuk berblog kot.. plleeeaaassseeee laarrr!!!! *flip hair!

Hahaha...

Da la.. banyak sangat aku ni mencarut.. hehe.. kata nak blog BERSIH kan? hahaha.. so,,, BERSIHKAN dari perkara kotor .. WHATEVER!! Politik itu KOTOR, BERSIH kan POLITIK? siapa MONOPOLI BERSIH? sama-samalah fikirkan sendiri okay?


Assalamualaikum WBT

p/s: nak g meeting lak!!

2 comments:

  1. why you love to flip you hair

    ReplyDelete
  2. well... *flip hair is just an expression where it sounds a little bit bitchy.. hehehe.. plus, with the long please there.. it would effect more..hahaha

    ReplyDelete