Nuffnang Ads

Monday, April 23, 2012

BLACK MONDAY!

Hi semua...

Apa khabar? Semoga semuanya sihat belaka. Okay lah, hari ni adalah hari Isnin dan seperti biasa, Black Monday. Sebab apa bagi nama Black Monday, seperti biasalah, hari pertama untuk minggu tu kan, jadinya memang lah Black pun.. sebab ganggu waktu tidur semua, tapi sebenarnya sama je, sebab kalau tak kerja hari Isnin, hari Selasa kena kerja jugak. pastu takkan nak panggil Black Tuesday lak kan? takde2..takbley blah.. hahaha..

Okay la, aku sebenarnya ni mengantuk sebab tadi baru je lepas makan dan ia amatlah sangat berfaedah jika aku tidur untuk seketika. Hehehe.. eh!! mana ada baru lepas makan, da makan tadi da. sejam sebelum ni da. Hehehe...

okay, jap lagi nak ke kelas. maknanya aku kena baring2 kejap then baru aku basuh muka and then pergi kelas.. daaaa

ni buat dalam kelas tadi..huaaa

Assalamualaikum WBT


p/s: I am designing clothes right now.. hahah

No comments:

Post a Comment