Nuffnang Ads

Sunday, April 15, 2012

DIRIKU : PART 1

Hi semua...

Apa khabar? mesti anda semua sihatkan? Alhamdulillah.. semoga semuanya sihat belaka. Baiklah...aku sebenarnya tiada sangat benda yang aku nak tulis, hehehe.. tapi macamtu la, aku kena gak tulis walau camne pun, sebab da seminggu aku tak update blog aku, takut besawang je dan pace untuk aku menaip hilang. Iyalah, takut ilang je, sebab dulu da kemain lajunya, kang susah lah jadi slow. Hahaha.... 

Okay, baiklah, aku nak update sal diri sendiri la untuk entry kali ni.

Nama aku Akmal bin Razlan. Ejaan 'Akmall' aku buat double LL tu saje je sebenarnya.. nampak macam feymes sikit. Hahaha.. sengal tak aku? kwang2... Okay, baiklah, hobi aku adalah membaca, bermain badminton, menyanyi, men-Tweet, berinternet, apa lagi? memasak, melakar, buat baju yang aku suka, pandai menjahit sikit2.. dan banyak jugak lagi la dan tak lupa jugak BERBLOG.

nanti, Bachelor of English ada mengadakan Majlis Annual Dinner, which will be attended by all the students of BEN and the event will celebrate the final batch of BEN which is BEN 8 (my batch lar). dan untuk itu, aku telah menjahit satu piece yang hendak dipakai pada malam tersebut. hehehe... nak tengok? aku rasa tak payah lah. pada malam tu nanti baru aku tunjuk ok? takpun, malam selepasnya, baru aku tunjuk.. hehehe.. 

okay.. aku rasa cukup untuk itu dulu, sebab nanti2 aku update lagi fasal diri aku,, okay?


Assalamualaikum WBT

p/s: aku akan adakah entry diri ini secara bersiri. okay? 

4 comments:

  1. hahaha..apa ni nazirah? ang takdak pun update...cek nak tengok jugak..

    ReplyDelete
  2. Mu da jhit bju? Ak bju pe pun ak xtau lg sbb xpsti tema tu sesuai pkai bju pe

    ReplyDelete
  3. jahit da lar.. hahaha.. alar, cari la je la.. badan mu tu senang cari baju...huhuhuh...

    ReplyDelete