Nuffnang Ads

Wednesday, April 18, 2012

MALAM BBQ BEN 8!

Hi semua..

Malam tadi adalah malam yang amat menggembirakan kami semua. *errmm.. tah la semua ke tak. tapi yang penting aku gumbira.. hehehe...

Okay, malam tadi, kami buat sedikit majlis makan-makan. Alar, biasa2 je.. heheh.. menu makanan? mesti ada yang tanya kan? menu makanan kami adalah, Spaghetti dengan bola daging, ayam bakar, dengan air sirap. Sedap wooo!! hehehe.. memang sangat sedap sungguh.

kepada semua BEN 8, thank sebab sertai dan aku sangat suka sebab ini adalah masa-masa yang terakhir untuk kita bersama. Well, lepas ni nak bakar ayam ke, nak pergi bundle sama-sama ke, memang takde dah la.. hehehe.. kena pergi dengan orang lain pulak lar... siapalah agaknya ek? hahaha.. pakwe, makwe, adik-beradik, maybe? kan? kita tak tau.. hehehe.. Pepe pun,korang enjoy la tengok gambar kami ni, tak banyak sangat sebab camera aku tak tangkap banyak malam ni, sebab aku tukang jaga kuah, tak sempat. Hahahaha.. sengal.. nah! ni je yang sempat aku tangkap..

suka tak? kami sangat suka!!!

budak kecik ni selalu terlepas makan2 ni
so, dia mesti kena ada time ni..hehee NAdhirah..

Ecah: Jgn makan mangkuk!!
Belle: Sukahati aku la!!! hahaha

NI ayam bakar..sedap!!

ini Spaghetti..

meatballs!!!...

Nadhirah excited nak makan!! sebab dia cakap
dia sangat lapar tadi..kalah Andrew..hahaha

menu penuh, ayam bakar, meatballs, spaghetti...erk!!!

Amcam? okay tak? sedap tak? cuma takde gambar kuah dalam periuk, hehehe...terliur tak? ehh!!! tapi, special thanks to Madam Salina and all her sons and a daughter to participate dalam majlis tu, in advanced tapi takpe... Memang rezeki Madam, jumpa kat jalan but alhamdulillah, thanks madam.



Assalamualaikum WBT


p/s: camne nak tidur ni, kenyang sangat..hahaha

No comments:

Post a Comment