Nuffnang Ads

Friday, April 20, 2012

MARI FOLLOW BLOG BARU NI..

Hi semua...

apa khabar dipagi yang hening ni.. Pagi Jumaat yang sungguh segar dan memberikan kita seribu keberkatan. Hehehe.. cakap baik2 sikit mula2 ni..

Okay, baiklah, beberapa hari lepas, aku ada buat satu blog ni.. this blog ni memang focus kepada Fashion dan Food. Maksudnya, blog itu akan menceritakan perihal fashion both local n internationally dan fasal makanan, sama jugak, both local dan internationally. Aku bukan apa, reason aku create another blog ni sebab aku nak fokuskan kepada benda yang memang aku suka cam Fashion dan FOod, then. this blog memang aku akan tulis dalam Bahasa Inggeris, so, nak tak nak aku memang kena tulis dalam BI pastu aku boleh la improve my English. Heheh..

Okay.. korang nak tengok tak banner blog aku ni, aku buat dalam masa 30 minit, dan aku guna Adobe PS, senang gak la, sapa2 nak tempah banner boleh la, tapi banner aku tak berapa cantik je, cm biasa je. hehehe...

ni dia,



Amacam? okay tak? kalau korang berminat nak jadi follower, follow la blog ni, lagipun kita boleh sama-sama improve English kita kan? okay?


Assalamualaikum WBT


p/s: bangun pepagi, pastu mengantuk! huhuhu

2 comments:

  1. no post yet..and the onwer is a girl..hehe

    ReplyDelete
  2. there are several posts already in the blog... why could not you read it.. i'll give ur the url..okay>

    ReplyDelete