Nuffnang Ads

Wednesday, April 25, 2012

PERLUKAH AKU KEMBALI KEPADA EX AKU?

HI semua....

Apa khabar? Adoiyai... bukan nak komplen la..tapi hal ni memang aku terpaksa utarakan.. Setelah aku bertukar pasangan hidup aku ni, aku ingat aku adalah insan yang paling bahagia. Aku berharap dialah intan, dialah berlian, dialah permata aku. Malangnya, dia kecewakan aku, adakah aku perlu kembali ke ex aku?

Hugh Jackman...huhuhu
Aku dalam dilemma nih. Haruskah aku kembali kepada ex aku yang aku sendiri buang? or patutkah aku stick kepada pasangan hidup aku sekarang? bukan aku tak belanja dia.. aku belanja dia bulan2 la, cuma takkan la aku nak canang-canangkan seluruh Malaysia ni kan?  Lagipun aku bukan siapa2 pun dalam dunia ni.. Aku bukan Zahida Rafik, aku bukan Tasha Shilla.. hihu~~

Tapi sebenarnya aku amat kecewa, dulu dia buat aku jadi laju je.. sekarang da slow da, sampai la,, tapi slow la.. aku puas jugak la.. sebab dapat kan.. tpi... tu la. slow sangat.. lama tunggu.. huhuh.. *jgn interpret lain ok..dengar penjelasan aku dulu kat bawah tu..

Okay la,, setelah berfikir aku memutuskan untuk stay je dengan partner aku sekarang ni sebab apa? aku rasa aku memang patut dapat pun apa yang dia bagi, dia da bagi aku macam-macam, dia supply aku pelbagai, tapi aku bagi la belanja kat dia,,,

Kepada MR Maxis Broadband, janganlah kamu buat hal.. sebab, kalau kamu buat hal, aku akan tidak teragak2 untuk melepaskan kamu dan aku akan 'RUJUK' dengan ex aku.. MR. Celcom Broadband.. hihu~~


Assalamualaikum WBT


p/s: korang pikir apa ha?

1 comment: