Nuffnang Ads

Monday, April 30, 2012

PROGRAM INSPIRATION THROUGH SUCCESS DI UNISZA!!!

Hi semua....

Apa khabar ye anda sekarang? mungkin ada yang da tidur kan? hehehe..

sebenarnya, aku da agak lama da tak post sebab sekarang ni memang aku tak sempat.. terkejar ke sana, terkejar ke sini, ~~hihu~~ okay lah....  tapi sebenarnya segala kerja ni memang memberikan tekanan tapi cara kerja memberikan definisi yang berbeza. Macam aku kan, aku ni jenis yang memang susah sikit lau orang tegur sebab aku akan cuba menyalahkan diri aku kalau kerja tu tak sempurna. Memang camtu, aku jenis yang suka menyalahkan diri sendiri. Tapi baik dari menyalahkan diri orang lain kan? 

Biarlah yang tu, tolak tepi.. aku memang macamni, esok aku akan follow-up sal jemputan yang tak sudha lagi tu sekejap, dan follow-up surat ke PTM dan Penginapan. *aku bukan nak tunjuk aku yang aku sorang je buat kerja.. tak.. cuma nak tunjuk betapa banyaknyer kerja.. tapi kerja aku ni sikit la kalau nak comparekan dengan AJK lain.. huhuhu.. memang sadis tapi okay la.. perasaan seronok tu akan tiba bila event tu sudah siap, kan?

bunga mekar menghiasi taman..

Okay, sekarang ni di bumi Kuala Terengganu dan khususnya, u aku ni, UNISZA, kami dalam kehujanan sebab hujan turun tak berhenti dari tadi, dan sebenarnya, aku merasa amat gembira dengan kejadian ini, alhamdulillah, sebab dah 3 minggu dah tak ujan.. itu pun yang dulu tu tak la lebat dan tak la dapat menyejukkan bumi Kuala Terengganu ni, dan sekarang, aku berasa amat seronok sebab Allah turunkan hujan dan dapat menyejukan cuaca panas kering yang kami lalui beberapa minggu lepas. Alhamdulillah.

Cuaca tempat korang macamne? mesti panas jugak kan? takpe.. semua tu ujian Allah, kita sebagai hamba-Nya kena redha dengan ujian-Nya. kan? apa-apa pun bersyukur dengan apa yang diberikan supaya kita diberikan rahmat-Nya. Amin.


Assalamualaikum WBT


p/s: Big Event da tak lama, so, aku akan berdiet extreme. 

2 comments:

  1. tu la.. memang nak diet untuk dinner pun...lagipun ni gemuk sangat da aku nih..kang tak cantik lak untuk dinner nati.. huuhuh

    ReplyDelete