Nuffnang Ads

Wednesday, April 25, 2012

RESULT MUET MAC 2012 PADA 26/4/2012!!

Hi semua...

Apa khabar di pagi yang sungguh hening ini kan? jam menunjukkan pukul 10.00 pagi. Hening? Hening sangat...hahaha... ( salah blog sebab tak automatic update s*&)!)

Okay la.. tak berapa lama lagi, esok je dah kot.. huhuh.... 26 / 4/ 2012, Result MUET akan keluar. Aku amik MUET bersama beberapa orang kawan lagi, perasaan aku? BERDEBAR JANTUNG KU!!~~ *dangdut eh!!! dangdut.. ~~berdebar jantung ku... mendengarkan nama MU- ET, MU-ET!!~~ ah ah ah~~ ha.. cmtu la.. nyanyi sikit supaya ilangkan berdebarkan? hihu~~

Okay, dengan rasa malu dan rendah dirinya, aku ni sebenarnya dulu masa form 6, aku dapat Band 3 je.. dan selepas 4 tahun aku belajar, aku nak tengok sejauh mana aku improve.. dan kalau aku masih dapat Band 3.. aku tak tau la.. baik aku bunuh diri je agaknya.. kan? engkorang rasa aku patut bunuh diri ke? terjun dari tingkat lima or lemaskan diri dalam laut? sebab apa? takkan la aku belajar 4 tahun kat sini takde improvement LANGSUNG kan? aku rasa aku ada improvement.. tapi aku tak tau la sebab kadang-kadang examiner yang kita tak kenal langsung examine kita kan.. jadinya.. kebarangkalian untuk aku menjadi giler di kemudian hari adalah amat tinggi.. huhuh.. takut weh!! I am very darn scared right now.  Not that me afraid of failing no, I am actually afraid of not making improvement where, I should be able to perform well in the examination ... huhuh.. I am afraid..

Nantikah, kalau da sampai pukul 12.01 AM, hari Khamis, 26/4/2012 tu, korang boleh check dengan menghantar message pun takpe, taip MUET RESULT send to 15888 ataupun check je melalui www.mpm.gov.my kan senang?

Well... urm.. aahh.. like.. urm.. *stutter already because of the afraid-ness hihu~~

Ha.. ada lagi satu neh, aku lepas ni kan, malas da la nak cerita hal2 yang remeh2 kat sini, macam hal aku difitnah ke, konflik apa ke.. malas da.. aku nak bersihkan blog aku dan aku nak jadi macam Fatin Liyana yang tulis fasal kegumbiraan jer.. hihu~~ aku tak la janji. tpi aku akan cuba sedaya upaya aku untuk tidak menulis perkara seperti itu.. huha...

Aku lepas ini mungkin akan menulis fasal, itik jatuh dari tingkat 5 ke, ikan lemas dalam laut ke, fasal jantina kuda laut ke,, kucing tercekik chewing gum ke, or tak pun , aku akan menulis fasal, Kenapa aku tak kurus2 ke.. cmtu la.. aku akan tulis sal hal-hal biasa je.. hihuwahuh!!

Assalamualaikum WBT


p/s: lapar da aku ni!! whahaha

2 comments:

  1. Everything will be ok.....InsyaAllah....

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... segalanya alright..hehe

    ReplyDelete