Nuffnang Ads

Wednesday, April 4, 2012

YUNA IN CONAN O'BRIEN.

Hi semua....

tadi tengok satu tweet ni dari Faizal Ismail, tau tak fasal sapa? Fasal YUNA weh!!! dia masuk US.. *memang lama da dia masuk US..tapi last night kot, dia performed on Conan O'Brien Show.. wahahahaha.. hebat tak dia?

aku dapat download video dia je... harap dia lagi besat la pas ni...huhahahaha....

korang nak tengok video dia?










click video kat sini. YUNA 

Best tau!! cuma aku rasa persembahan dia tak seberapa best sangat compared dengan lagu lain, mungkin lagu baru kot.. tpi overall!! best!! cantik rantai kau..hahaha

Assalamualaikum WBT


p/s: aku nak debut kat US gak la.
p/s: pasni ada la gossip liar kata yuna lupa diri la... apa la.. SABAR la yuna..

4 comments:

  1. arghhhhhhhhhhhhhhhhh! suka YUNA!!

    ReplyDelete
  2. saya pun suka jugak!!! arrrggghh!!! hahahaha

    ReplyDelete
  3. tak suka dia pakai fashion legging mcm tu..ramai org ikut..

    ReplyDelete