Nuffnang Ads

Monday, May 21, 2012

AWAL ASHAARI JADI PENGACARA MELODI?

"Bagus la", itu ungkapan pertama aku bila tahu yang Awal Ashaari akan gantikan Dira sebagai pengacara Melodi. Bukan kata Dira tu tak pandai nak mengacara ke apa,cuma setelah beberapa ketika dan tambahan gosip yang melanda Dira, baiklah gantikan sahaja, lagipun, okay apa Awal dengan Zizan, Awal serasi je dengan Zizan tu,




Nak cerita lebih lanjut, sila click sini. NARA.

Aku bukan la nak menangkan Awal tu, cuma, mana-mana lah stesen TV pun, kalau ada artis kontroversi sekali pun, akan di'rehat'kan ke, apa ke, kan? so, same thing goes to Dira, she maybe made a small mistake and was not able to perform her best in emcee-ing the sensational TV programme Melodi, but it does not mean that she cannot perform, right? Therefore, to me, by resting Dira from emcee-ing Melodi is the best way for now, she needs space and she need to be rested from all those controversial things. 

Eh, tercakap omputih pulakz... hahaha.. tapi pepe pun, rezeki di tangan Allah SWT, kepada yang percaya, have faith on Allah's power, they will make lots of efforts and bertawakal supaya segalanya akan berjalan dengan lancar dan bumi Allah ni, tak pernah lekang dengan rezeki. Kita perlu bijak untuk mencari nya.

Kepada Awal, tahniah! dan I know, you will do ur best in Melodi. good job!


Assalamualaikum WBT




No comments:

Post a Comment