Nuffnang Ads

Friday, May 11, 2012

BACHELOR OF ENGLISH GRAND ANNUAL DINNER !!!

Hi semua...

entry pendek sebelum pergi semayang Jumaat.

Malam ni adalah Bachelor of English Grand Annual Dinner yang akan berlangsung di Sutra Beach Resort and Spa di Merang, Setiu. Wahahahah.. aku tak sabar sebab memandangkan ini adalah kali pertama dan julung-julung kali ianya diadakan, high expectation of course. memang sebab ia kali pertama kan. Dan, untuk pengetahuan, ramai yang akan hadir dari pihak lecturer dan kami semua amat berbangga dengan committee yang berusaha keras dan bertungkus lumus dalam memastikan perkara ini berjalan dengan baik. Terima kasih committee.

aku suka yg ni.. tapi takde kat terengganu ni..

cantik tak??
Dan, mesti ada tema kan? jadinya, tema untuk malam ini adalah, Masquerade!! ala, yang pakai-pakai topeng tu.. mesti best kan nanti? wahahaa.. sonok2.. nak tengok topeng aku? nanti la.. nanti esok ke, malam ni ke. aku akan update segalanya mengenai pakaian aku dan jugak mask aku. kos untuk aku punya outfit malam ni tak lah mahal sangat, mostly aku recycle dan aku tambah here and there je. so, like D.I.Y jugak la.

Okay? jumpa nanti!! 

Assalamualaikum WBT


p/s: laju betul aku taip ni.. nak g solat lak!

2 comments:

  1. aku xde mudla.. mask bru nak g cari..

    ReplyDelete
  2. alar.. jangan lah.. tak best la.. cari je kat Astaka, ada je..

    ReplyDelete