Nuffnang Ads

Friday, May 25, 2012

BEG BONIA UNTUK DIJUAL!!! MURAH2!!!

Mari! mari! mari! 

Bag berjenama yang murah, dilelong kepada semua..

Jenama BONIA! Kulit dan sangat lagi baru, Pepe pun korang boleh contact orang ini untuk further information. Nadhirah (click kat nama tu). PM dia okay? ni gambar bag tu.. cantik! sebab dia tersalah beli, jadi reduction price memang giler!! seriously. Seriously giler. okay? PM HER!!




sangat masih dalam kondisi yang baik. Sapa berminat silalah click kat nama kat atas tu,. PM her okay?



Assalamualaikum WBT


p/s: helping a friend.

2 comments:

  1. yup.. masih belum dipakai langsung... sila PM blogger bernama Nadhirah Ahmad untuk maklumat lebih lanjut.

    ReplyDelete