Nuffnang Ads

Friday, May 18, 2012

BLOG AKU BERMASALAH???

Hi semua...

tadi aku buka blog aku.. hape ke jadinya macamtu.. aku pun tak tau..

dia jadi macam template aku tu dia ke tepi belah kanan.. semua dok berkumpul kat situ.. aku tak nak la macamtu.. da hampir dua tahun da aku menulis guna blog ni.. tak nak lah perkara ini terjadi.. huhuhuh...

Tak nak...tak nak.. tak nak!!! sedih pun ada perasan dalam hati aku ni sekarang..


Assalamualaikum WBT


p/s: tak nak!!! hukhukhuhk

2 comments:

  1. tu la. aku buka semalam dia jadi lain, bila aku check okay setting semua.. but then. bila aku signout then aku login balik. semuanya jadi okay! hehhe

    ReplyDelete